Asiakkaani ovat minulle tärkeitä. Haluan olla avoin henkilötietojenne käsittelyn suhteen.

Valokuvaamo Valta-Kuvan tietosuojaseloste

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan ja henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja Valta-Kuvan asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille, palveluntoimittajille ja muille sidosryhmille sekä verkkosivuston käyttäjille. Ylläpidän henkilörekisteriä asiakkaistani koskien mm. varaus- ja laskutustietoja ja huolehdin tätä rekisteriä koskevista velvollisuuksista.

Henkilötietojen käsittelijä:

Tmi Valta-Kuva Ulla Juuma-Laukka

 Y-tunnus: 1976541-7

Osoite: kouvolankatu 12, 45100 Kouvola

Puh: 0407709993

Yhteyshenkilö henkilötietoja koskevissa asioissa:

Ulla Juuma-Laukka

Kouvolankatu 12, 45100 Kouvola

puh. 0407709993

sähköposti: ulla.juuma@valtakuva.fi

Kenen tietoja käsittelen?

Asiakkaat

Potentiaaliset asiakkaat

Palveluntoimittajat

Verkkosivun kävijät

Mistä saan tiedot?

Asiakkaan tiedot saan asiakkaalta itseltään

Potentiaalisen asiakkaan tiedot itseltään tai julkisesti saatavilla olevista tietolähteistä

Palveluntoimittajan tiedot saadaan tältä itseltään

Henkilötiedot saadaan pääsääntöisesti verkkosivuilla käynnistä teknisesti. IP-osoitetta ei kuitenkaan voi henkilöidä.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentavat sivuvierailijasta tietoa. Käytän Google Analytics ja Visitor Analytics-työkalua, jotta voin ymmärtää asiakkaideni käyttökokemusta verkossa ja kehittääkseni sivujani ja palvelujani vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Voit estää evästeiden käytön verkkoselaimesi asetuksista. PC:llä se onnistuu helposti Ctrl + Shift + Del, ja Macilla selainkohtaisesti (etsi ”selaimen nimi + cookies”).

Nettisivujen yhteydenottolomakkeella tallennetaan henkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämä helpottaa yhteydenpitoa asiakkaan kanssa esimerkiksi kuvauspäivänä.

Kuinka kauan käsittelen tietojasi?

Käsittelen tietoja pääsääntöisesti niin kauan kuin käsittelyperuste on olemassa. Asiakkaan kohdalla tämä tarkoittaa potentiaalisen asiakkuuden voimassaoloaikaa. Asiakkuuden päätyttyä tiedot tuhotaan lain vaatimia säilytysaikoja (esim. laskutus) noudattaen.

Näitä tietoja käsittelen:

Käsittelemme vain tietoja jotka olet minulle toimittanut  tai joiden käsittelyyn olet antanut suostumuksesi tai jotka ovat saatavilla julkisesti  esimerkiksi:

Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite sekä tilauksen vastaanottamiseen, maksuun ja toimitukseen liittyvät tiedot.

Oikeutesi

Asiakkaalla on oikeus saada tietää mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Mikäli asiakas haluaa tarkastella hänestä tallennettuja tietoja, tulee hänen esittää  allekirjoituksella varmennettu asiakirja. Asiakkaalla on oikeus pyytää  korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot asianmukaisiksi. Mikäli Yritys ei noudata pyyntöä, tulee asiakkaalle osoittaa perusteltu ilmoitus syistä.

Asiakkaan tulee muistaa, että kuvarekisteri noudattaa Suomen tekijänoikeuslakia.

Lisää oikeuksista:

Yrityksellä on oikeus muuttaa tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta täyttääkseen oikeudelliset velvoitteensa. Asiakkaalla on oikeus kieltää Yritystä käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Henkilötietojen  käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen-, palvelun-, markkinoinnin ja tiedottamisen toteuttaminen ja hoitaminen. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää henkilötietojesi käytöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Valokuvaaja Ulla Juuma 

ulla.juuma@valtakuva.fi

Puh. 05 3713459

Kouvolankatu 12, 45100 Kouvola

Valtakuva 

2018